Pravno obvestilo

S to spletno stranjo upravlja Zasavsko strelsko društvo. Kljub trudu, da na spletni strani objavimo zanesljive in točne informacije, Zasavsko strelsko društvo ne zagotavlja točnosti, popolnosti ali uporabnosti informacij, ki jih stran vsebuje. Zasavsko strelsko društvo tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani.

Zasavsko strelsko društvo ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in toplo priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani.

Vse informacije o uporabnikih, ki jih Zasavsko strelsko društvo pridobi s to spletno stranjo, so namenjene zgolj za interno uporabo. Če vam pošljemo nezaželen promocijski material nas o tem obvestite na naslov info@zsd-trbovlje.org. Vaše osebne podatke bomo hranili v tajnosti in jih ne bomo posredovali nikomur brez vašega privoljenja.

Avtorske pravice za vsebino te spletne strani so last Zasavskega strelskega društva. Uporabniki strani lahko prenašajo in razmnožujejo vsebino zgolj v namene informiranja, ne pa tudi v pridobitniške namene.

IPSC
SPSA
Hrastnik
Trbovlje
Zagorje